Camping

Camping overnatting.

Vi tilbyr overnattingsplasser til bobiler, campingvogner, telt og alle andre som ønsker en real campingopplevelse. Vi har overflater av gress, grus og asfalt. Noe for alle. Det er mulig for å koble opp til strøm på nesten alle plassene våre, men på teltplassene har vi til nå ikke fått  lagt opp til mulighet for strømtilkobling.

Vi tar per nå dessverre ikke imot forhånd reservasjoner for camping overnatting, men vi har nesten alltid ledig plass, så kom gjerne til resepsjonen for å få hjelp til å velge en grei plassering som passer dere.

Hoved Camping

På hovedcampingen har vi for det meste sesonggjester som har faste plasser gjennom hele året. I tillegg har vi ca 25 Drop-in plasser spredt ut på området som er regnet til bruk for kort tids opphold for bobil og campingvogn. Samtidig har vi også mange plasser til telt.
Om du er på utkikk etter en fast sesongplass, ta kontakt med oss for å høre om muligheter, priser og betingelser.

Asfalt Camping

Egenes Camping tilbyr en asfalt camp for campingvogner og bobiler. Det er perfekt for kort tids overnatting eller for gjester som tilbringer mesteparten av sine dager til å reise i regionen. Dette er et av våre rimeligste alternativ.
Asfalt campen har sitt eget toalett anlegget, samt vann- og strømtilkobling. Asfalt campen ligger ved Rixen Vannsport, ca 500m fra resepsjonen . Registrering gjøres i resepsjonen på Hovedcampingen.