Camping overnatting.

Vi tilbyr overnattingsplasser til bobiler, campingvogner, telt og alle andre som ønsker en real campingopplevelse. Vi har overflater av gress, grus og asfalt. Noe for alle. Det er mulig å koble opp til strøm på nesten alle våre bobil/ campingvogn plasser, samt også på vårt største telt området.

Vi tar nå imot forhånds reservasjoner for camping overnatting, så om du ønsker å sikre deg en plass, har du mulighet til det. Dere vil da i første omgang bli satt opp på en vilkårlig ledig plass. Hvis denne plassen ikke er noe for dere, har dere muligheten til å selv velge plassen dere ønsker, om den så er ledig. Hvis dere trenger hjelp, kom gjerne til resepsjonen for å velge en grei plassering som passer dere.

Hoved Camping

På hovedcampingen har vi for det meste sesonggjester som har faste plasser gjennom hele året. I tillegg har vi ca 30 Drop-in plasser spredt ut på området som er regnet til bruk for kort tids opphold for bobil og campingvogn. Samtidig har vi også mange plasser til telt.
Om du er på utkikk etter en fast sesongplass, ta kontakt med oss for å høre om muligheter, priser og betingelser.

Asfalt Camping

Egenes Camping tilbyr en asfalt camp for campingvogner og bobiler. Det er perfekt for kort tids overnatting eller for gjester som tilbringer mesteparten av sine dager til å reise i regionen. Dette er et av våre rimeligste alternativ.
Asfalt campen har sitt eget toalett anlegget, samt vann- og strømtilkobling. Asfalt campen ligger ved Rixen Vannsport, ca 500m før man kommer til resepsjonen. Registrering og betaling gjøres i resepsjonen på Hovedcampingen.