Booking_old

HOVED CAMPING

Hoved campingen er best egnet for fastboende sesonggjester og barnefamilier med bobil, campingvogner og telt, som ønsker å tilbringe lengre tid på en plass. Her har vi også resepsjon, butikk, cafe, lekeplasser, strender og flere fasilitetsbygg. Les mer
Book Nå: Telt | Bobil / Campingvogn

ASFALT CAMPING

Asfalt campingen er best egnet for gjester med bobil og campingvogner for kort oppholdstid, som er gjennomreisende, eller for dem som skal reiser rundt i regionen på aktiviteter og opplevelser utenfor campingområdet men ønsker et basepunkt for overnatting. Les mer
Book Nå: Bobil / Campingvogn

UTLEIEENHETER

Velg blandt våre 8 leiligheter, 3 hytter og 5 enkelte rom som kan leies gjennom hele året. Les mer
Book Nå: Hytte, Leilighet eller Rom


Veiledning for web booking:
1. Velg en booking type basert på hva du ønsker.
2. Finn ledige alternativ ved å velge dato og velg enten "alle tilgjengelige" eller en spesifik plass/enhet. Se områdekart.
3. Velg bland alternativene som kommer opp og oppgi antall personer dere er. For camping, merk også av for med eller uten strøm. Trykk så "Bestill".
4. Velg "Registrer bruker" for ny kunde, og fyll ut skjema, eller velg "Logg inn" for eksisterende kunde . Trykk "Bestill booking" når ferdig utfylt.
5. Aksepter brukeravtalen og bli tatt videre til online betaling. Fyll ut og bekreft kort informasjon og betal for oppholdet.

Kampanje:
Ingen kampanjer for øyeblikket.