Smitteverntiltak Egenes Camping – Påsken 2021

Smitteverntiltak Egenes Camping
Påsken 2021

Med grunnlag i tiltakene regjeringen fremla 23.03.2021 ser vi det som nødvendig å gjennomføre tiltak for å hindre spredning av Covid-19.

Regjeringen har oppfordret til å unngå unødvendige fritidsreiser, men, har gjort unntak for egen/leid fritidsbolig. Vi vil derfor måtte gjøre en del tiltak for å sikre en smittevernfaglig forsvarlig drift for de av dere som velger å reise til oss i påsken.

Vårt hovedfokus er våre sesongkunder. Vi har derfor besluttet at vi holder stengt for all døgntrafikk med unntak av noen få som har forhåndsbestilt. Det gjør at vi ikke lenger tar imot bestillinger på hytter, leiligheter, bobil, telt og campingvogner.

Dersom du er syk, er i karantene, har tatt korona test og avventer svar eller har annen mistanke om at du kan være smittet ønsker vi ikke besøk i påsken.

Det er kun personer fra egen husstand som kan oppholde seg i hver enhet. Hvis du bor alene, kan du reise sammen med én eller to faste venner eller én fast husstand.

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte WC og dusj i egen enhet. Dette for å sikre færrest mulig møtepunkter. Sanitærbygg holdes åpne med påbud om bruk av munnbind for alle over 12år. Dersom ikke smitteverntiltakene som er oppslått overholdes ved sanitæranleggene kan vi måtte stenge disse. Det vil innføres forsterket renhold på våre toaletter. Både hovedbygg, pub og nytt toalettbygg holdes åpne. Små barn må være i følge med foreldre på sanitæranlegg.

Fellesarealer i pub, kjøkken og oppvask holdes stengt. Dette må gjøres i egen enhet.

Det er ikke lenger frost i bakken og det er ikke meldt minusgrader i påsken. Sommervannet åpnes derfor slik at vi kan unngå flest mulig kontaktpunkter.

Vi oppfordrer til å ikke benytte lekeplasser, dersom dere allikevel velger å gjøre dette må det holdes 2m avstand. Dersom ikke dette overholdes vil disse måtte stenges.

I henhold til anbefalingene vil alle arrangementer være avlyst i påsken.

Butikk, resepsjon og Kaffe holdes stengt i påsken.

Er du på campingen og blir syk, bør du reise hjem. Hvis du blir ringt opp og satt i karantene, bør du dra hjem.

Velg helst utendørsaktiviteter. Unngå å oppsøke steder der mange er samlet, og der det ikke er lett å holde avstand.

Hold to meters avstand til andre, både innendørs og utendørs.

Du bør begrense sosiale kontakter mest mulig.

 

Det er nå viktig at hver enkelt bidrar slik at vi kan begrense spredningen.

Utenom disse presisjonene ber vi hver enkelt av dere om å sette dere inn i myndighetenes råd. Disse kan finnes på:
https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/reiser/rad-for-paskeferien-2021

https://www.helsenorge.no/koronavirus/

Endringer kan forekomme på kort varsel ved videre innskrenkninger fra myndigheter eller dersom tiltakene sikrer en smittevernfaglig forsvarlig drift.

I år bør pakkelisten også inkludere munnbind, overflatesprit og hånddesinfeksjon. Vær forsiktig og ta vare på hverandre!

Hilsen oss på,
Egenes Camping

Posted in Ukategorisert.