Fasiliteter

Områdekart:
For å skaffe oversikt over plasseringer av våre fasiliteter, se gjerne vårt områdekart eller spør oss gjerne i resepsjonen.

Gratis Wi-Fi:
Vi tilbyr trådløst internett over store deler av campingen. Det er noe ustabilt, men det er gratis å bruke.  Logg på en av "EgenesC-" nettverkene. Ingen passord kreves.

Café:
Vi har en liten cafe på plassen hvor vi serverer varm mat og kalde drikkevarer av type hamburgere, pizza, milkshake, brus og andre leskedrikker for store og små.

Resepsjon/ Kiosk:
Vi har en sammenslått resepsjon/ kiosk i hovebygget på campingplassen hvor vi tar i mot bestillinger og overnattinger, samt selger noen enkle varer som godter, brus, is, rundstykker og andre enkle hygiene- og matvarer

Dusj og toaletter:
Vi har tre fasilitetområder med toalett og dusj.
På hovedcampingen er dusj inkludert i leieprisen. Dusjer finnes i resepsjonsbygget og i det nordlige toalettområdet . 
Ved Asfalt campingen benyttes det norske kroner (mynt). Spør oss gjerne i resepsjonen om du er usikker.

Pris på dusj:           3 NOK per minutt.

Vaskemaskiner og tørketromler:
Vi har vaskemaskiner og tørketromler som kan benyttes. Noen maskinene bruker polletter som du får kjøpt i butikk/resepsjon, andre bruker norske kroner i mynt.
Det går en pollett til vask og en pollett til tørk.

Pris på vask/ tørk:           30 NOK per pollett eller 30/ 50 NOK i mynt.

Kjøkken:
Vi har to områder med kjøkkenløsning. En stor kjøkkenløsning i fellesbygget ved den nordlige lekeplassen.
En liten kjøkken løsning ved det nordlige toalettbygget med mikrobølgovn, vannkoker, to stekeplater, benk, et bord og to stoler. Dette er hovedsaklig ment for våre gjester som bor i telt, bobil, vogn o.l. i og med at alle våre hytter og leiligheter har egen kjøkkenløsning, men det kan tas fritt i bruk av alle.

Oppvask soner:
Det finnes to oppvask soner for rengjøring av bestikk og serviser.
Den ene rett utenfor hovedbygget og den andre ved det nordlige toalettbygget.

Septik tømming for bobil og campingvogn:
Det finnes to stasjoner som er tilrettelagt for tømming av septik, spyling og påfylling av rent vann.

Avfallshåndtering:
Vi er veldig opptatt av at det skal se ryddig og pent ut på området. Vennligs bruk våre søppeldunker og kontainere for å hjelpe med å holde plassen fin.
Det finnes tre containere til søppeltømming og mange søppelbøtter spredt utover området. Disse er kun regnet til å romme husholdningsavfall og annet småsøppel.

Grillkull håndtering:
Vi har flere stasjoner egnet for håndtering av brannfarlig avfall når man ønsker å kvitte seg med varme glør, grillkull og annet varmt avfall på en mer forsvarlig måte.
Disse røde tønnen er spredt ut på området og er merket med "GRILLKULL". Det skal ikke vanlig søppel oppi disse, da det kan ty til brann!!