Ny hjemmeside

Som en del av vår utviklingen har vi jobbet med en ny hjemmeside som vi håper skal være oversiktlig og informativ for våre nåværende og fremtidige kunder. Hjemmesiden vil som alt annet vi tilbyr være en kontinuerlig prosess der det vil komme endringer, forbedringer og oppdateringer underveis alt etter behov. Selv om denne hjemmesiden ikke er helt komplett, føler vi den allerede gir mer informasjon og oversikt enn vår tidligere hjemmeside, så vi velger derfor å lansere den allerede nå.
Vår tidligere formidlingskanal har kun vært vår facebook side og gruppe. Vi ønsker nå å bruke denne hjemmesiden som vår hoved formidlingskanal for nye ting som skjer på plassen. Grunnen til dette er at ikke alle er på facebook, og kunder som ikke allerede kjenner oss får ikke tilstrekkelig informasjon gjennom vår facebook kanal.
Vi ønsker å få dette til ved å benytte vår hjemmeside for å lage nye beskjeder og informasjon, for så å linke det vi mener er relevant til våre facebooksider, slik at alle kan få tilgang til samme informasjon uten å måtte holde oversikt på alle kanaler.

Vår nettsideadresse (URL) er som før: www.egenescamping.no

Posted in Ukategorisert.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *